Honden  uitlaatsevice

   Honden   trainer

Hondenuitlaatservice

JeWoef Hondenuitlaatservice biedt zowel individuele uitlaatservice als groepswandelingen aan voor uw hond.

Groepswandelingen:
JeWoef biedt sinds oktober 2020 groepswandelingen aan voor de honden.
Wil jij dat jouw hond met JeWoef mee gaat in de groepswandeling? 
Maar dan nu een afspraak voor een intakegesprek! 


In de ochtend haalt JeWoef de honden op en wandelt daarna met een groepje van maximaal 6 honden in een uitlaatgebied. Hier kunnen de honden grotendeels los van de lijn ongeveer een uur lang met de andere honden gezellig samen wandelen. Na de wandeling worden de honden weer thuis gebracht. 

Het vervoer van de honden gebeurt in een bestelwagen. Deze is ingericht met veilige kennels en elektrische ventilatie, airco en verwarming waardoor de honden veilig en in een aangenaam klimaat vervoerd kunnen worden. Door met kleine groepen te wandelen zitten de honden niet lang in de auto en kunnen de honden een fijne, rustige groep vormen. Alle honden krijgen een label aan hun halsband of tuig met het telefoonnummer van de uitlaatservice erop. Ook is JeWoef in het bezit van GPS-trackers, voor een extra stukje veiligheid tijdens het loslopen.

Jouw hond mee met JeWoef?

Voordat je hond door JeWoef uitgelaten kan worden, vind er eerst een intake gesprek plaats. Hier maken wij kennis en wordt het gedrag en de behoefte de hond besproken. Tevens zal het intakeformulier worden doorgelopen en kan jij als eigenaar van de hond aangeven wat je wens is omtrent de dienstverlening. Indien je gelijk besluit om gebruik te maken van de dienstverlening van JeWoef, zal ook het dienstverleningscontract en een eventueel sleutelcontract in orde gemaakt worden.

Wil je een intake gesprek inplannen? 

Maak dan een afspraak via het contactformulier of via 06 296 211 86.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.


Individuele hondenuitlaatservice:
JeWoef individuele hondenuitlaatservice zit vol en neemt geen nieuwe honden aan voor individuele wandelingen. Ben je toch benieuwd naar de werkwijze van de individuele uitlaatservice bij JeWoef, dat staat hieronder beschreven:

Door individueel, per adres, de honden uit te laten is er veel individuele aandacht voor uw hond. 
De wandeling duurt ongeveer een half uur. De standaard wandelingen voor individuele uitlaatservice is tussen 12:00 en 14:00 uur. 
Daarnaast JeWoef is zeer flexibel in uitlaattijden en kan daardoor ook in de namiddag, avond of in het weekend de hond uitlaten indien nodig.
Na de wandeling krijgt de eigenaar van de hond een overzichtje van de wandeling, eventueel aangevuld met foto's. Zo weet je altijd waar jouw hond is geweest, hoe lang deze is uitgelaten en hoe ver de hond met JeWoef heeft gewandeld.


JeWoef maakt gebruik van algemene voorwaarden, deze vind je hier.