Honden  uitlaatsevice

   Honden   trainer

Honden training

JeWoef hondentrainer neemt op dit moment geen nieuwe trainingsaanvragen aan, toch benieuwd naar de werkwijze van JeWoef? Dat staat hieronder omschreven:
JeWoef richt zich in de basis op positieve opvoeding en training van de hond, ook wel beloningsgerichte training genoemd. Hierbij maak ik veelal gebruik van de clicker als hulpmiddel. Wil jij een goede band en samenwerking met jouw hond, hulp bij voorkomen van ongewenst gedrag en veel plezier beleven met je hond? Meld je dan aan voor privé trainingen!

Door mijn ervaring met buitenlandse hondjes opgedaan door vrijwilligerswerk, heb ik reeds een mooie basis op mogen bouwen. Deze ervaring aangevuld met nog een heleboel stage uren en opleidingsuren, ben ik inmiddels voorzien van een goede basis als kynologisch instructeur. Gaat uw situatie mijn kennis te boven, heb ik goede contacten met kynologisch gedragstherapeuten. Bij ons allemaal staat de positieve training en benadrukken van de dingen die wél goed gaan op nummer één, samenwerking en een goede relatie tussen hond & baas is de basis om mee verder te gaan.


JeWoef maakt gebruik van algemene voorwaarden, deze vind je hier.