Honden

uitlaatservice Honden trainer

ONZE DIENSTEN 

JeWoef Hondenuitlaatservice richt zich op individuele wandelingen voor uw hond.

Door individueel, per adres, de honden uit te laten is er veel individuele aandacht voor uw hond. 
De wandeling duurt ongeveer een half uur. 
Na de wandeling krijgt de eigenaar van de hond een overzichtje van de wandeling, eventueel aangevuld met foto's. Zo weet je altijd waar jouw hond is geweest, hoe lang deze is uitgelaten en hoever de hond met JeWoef heeft gewandeld.

Voordat je hond door JeWoef uitgelaten kan worden, vind er eerst een intake gesprek plaats. Hier maken wij kennis en wordt het gedrag en de behoefte de hond besproken. Tevens zal het intakeformulier worden doorgelopen en kan jij als eigenaar van de hond aangeven wat je wens is omtrent de dienstverlening. Indien je gelijk besluit om gebruik te maken van de dienstverlening van JeWoef, zal ook het dienstverleningscontract en een eventueel sleutelcontract in orde gemaakt worden.
JeWoef is zeer flexibel in uitlaattijden en kan daardoor ook in de avond of in het weekend de hond uitlaten indien.

Wil je een intake gesprek inplannen? 

Maak dan een afspraak via het contactformulier of via 06 296 211 86.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

JeWoef maakt gebruik van algemene voorwaarden, deze vind je hier.JeWoef Hersenwerk voor honden wordt gedaan door middel van privéles. Dit kan bij jou thuis of op de locatie van Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer. 
Zowel de workshop als de cursus worden in een privé vorm gegeven. U krijgt samen met uw hond één op één les. De cursus zal bestaan uit 3 lessen, waarvan de eerste les 45 minuten zal duren en de 2e en 3e les zullen beide 30 minuten duren.


JeWoef hondentrainer richt zich in de basis op positieve opvoeding en training van de hond, ook wel beloningsgerichte training genoemd. Hierbij maak ik veelal gebruik van de clicker als hulpmiddel. Wil jij een goede band en samenwerking met jouw hond, hulp bij voorkomen van ongewenst gedrag en veel plezier beleven met je hond? Meld je dan aan voor privé trainingen!
Naast privétrainingen wordt ik ingehuurd door Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer voor groepslessen en privélessen. 
Naast de basis training kunnen we ook aan de slag met clickerfun of speuren.
Stuur me dan een berichtje via het contactformulier of bel me even om de situatie te bespreken.

Door mijn ervaring met buitenlandse hondjes opgedaan door vrijwilligerswerk, heb ik reeds een mooie basis op mogen bouwen. Deze ervaring aangevuld met nog een heleboel stage uren en opleidingsuren, ben ik inmiddels voorzien van een goede basis als kynologisch instructeur. Gaat uw situatie mijn kennis te boven, heb ik goede contacten met gedragsdeskundigen. Bij ons allemaal staat de positieve training en benadrukken van de dingen die wél goed gaan op nummer één, samenwerking en een goede relatie tussen hond & baas is de basis om mee verder te gaan.


JeWoef maakt gebruik van algemene voorwaarden, deze vind je hier.