Honden  uitlaatsevice

   Honden   trainer

ONZE DIENSTEN 

JeWoef Hondenuitlaatservice 

De hondenuitlaatservice is opgericht door Jenoes Venekamp in 2018.
Na een hele leuke periode in dienst bij een andere uitlaatservice heeft Jenoes besloten om voor zichzelf te starten in de regio Boskoop. Dit omdat zij buiten de werkregio van haar voormalig werkgever ging wonen, maar in de hondenuitlaatservice wel haar droombaan heeft gevonden!
JeWoef laat de honden individueel uit, meer informatie over de uitlaatservice tref je bij
'uitlaatservice'.


JeWoef Hersenwerk voor Honden

Jenoes is in het bezit van het certificaat basisbegeleider hersenwerk voor honden. Zij kan je dus goed op weg helpen met leuke hersenwerk puzzels voor je hond en kan je hier professioneel in begeleiden door middel van privéles. Meer informatie over Hersenwerk bij JeWoef vind je op de pagina Hersenwerk voor honden.


JeWoef Hondentrainer

Jenoes wilde naast haar werk bij de uitlaatservice zichzelf verder ontwikkelen in honden, hun gedrag en hun opvoeding. Zodoende is zij de opleiding Hondeninstructeur gaan volgen en heeft inmiddels het diploma mogen ontvangen. Voor meer verdieping heeft zij ook nog gekozen om de opleiding tot Kynologisch instructeur te volgen bij Kynotrain. Daarnaast volgt Jenoes regelmatig bijscholingsdagen om haar kennis uit te breiden. 

Meer informatie over training vind je bij 'training'.


JeWoef maakt gebruik van algemene voorwaarden, deze vind je hier.