Honden

uitlaatservice Honden trainer

Hersenwerk voor honden

 


Hersenwerk voor honden is een prachtige manier om de hond mentaal voldoening te geven. Bij Hersenwerk gebruikt de hond zijn hele lijf voor communicatie met zijn baasje en wordt hij mentaal uitgedaagd kleine puzzeltjes op te lossen. Hersenwerk is een goede manier om hyperactieve honden rust te bieden, om jachtinstinct te benutten zonder achter het wild aan te jagen en om een hond die revalideert toch voldoening te bieden, maar uiteindelijk is Hersenwerk voor honden voor elke hond geschikt!
Deze puzzels kan je maken van allerhande (rest)materialen, mits deze veilig zijn natuurlijk. 
JeWoef kan je hierin begeleiden en is dan ook in het bezit van de juiste certificaten om dit te kunnen en mogen doen. Bij deze begeleiding krijg je uitleg over welke puzzels voor jouw hond geschikt kunnen zijn. De communicatie die je hond aan je laat zien kan JeWoef voor jou vertalen en je op weg helpen om zelf de communicatie van je hond te gaan zien. Samen met je hond puzzelen is samen een hechte band op bouwen. 


Hersenwerk voor honden kan ook gedaan worden in de vorm van Hondendenksport. Dit gebeurt aan de hand van diverse vaste puzzels zoals deze worden verkocht in de webshop . Met haar huidige kennis kan JeWoef je begeleiden met deze puzzels, maar JeWoef zal op korte termijn ook nog een extra training gaan volgen om gecertificeerd begeleider Hondendenksport te worden.